marți, 30 iunie 2009


32 de medalii pentru bistriteni la CN de Karate

Cu un numar restrans de participanti, categoriaa OPEN Seniori a Campionatului National de Karate Kyokushin a avut parte de meciuri foarte spectaculoase si rezultate foarte bune pentru karatistii bistriteni. Cel mai frumos meci a fost finala de la categoria A, unde s-au intalnit doi bistriteni. Dupa o serie de lovituri spectaculoase, Iulian Padure parea ca va obtine titlul de campion national. Acesta s-a accidentat insa si nu a mai putut continua,finala fiind castigata de Raul Partiog (CS Karate Bistrita). Si la OPEN categoria B, tot bistritenii au facut legea, Laposi Alexandru castigand concursul. Pe locul al treilea, la aceeasi categorie, s-a clasat Adrian Chintauan de la CS Karate Bistrita.

La copii, CS Karate Bistrita a obtinut 9 medalii de aur prin sportivii: Georgia Balan, Cristiana Chirlejan (2 medalii), Codrin Brendea, Negrea Valentin, Andrew Dan, Andrei Livadar, Bogdan Pop, cinci medalii de argint, prin sportivii: Georgia Balan, Georgia Chirlejan, Alexandru Toma, Roland Moraru, Anton Striblea. Cele 15 medalii de bronz ale sportivilor de la CS Karate Bistrita au fost obtinute de Brendea Codrin, Emilia Hudrea (2 medalii), Alexandra Sangeorzan, Alexandru Chiuzan, Tiberiu Moldovan, Darius Rus, Andrei Griga, Maria Crisan, Iulia Negrea, Elias Creta, Daniel Tudorel, Beatrice Moldovan, Maria Lesan si Andrei Greab.

Sensei Radu Sangeorzan a primit din partea Federatiei Romane de Karate Kyokushin o medalie, fiind felicitat pentru organizarea Campionatului National. "A fost o competitie foarte reusita, cu un numar foarte mare de concurenti, cu un numar foarte mare de spectatori. Asa sala plina n-am mai vazut la karate de cativa ani. Rezultatele sportivilor bistriteni au fost foarte bune. Am disputat finalele si la seniori. Probabil ca din cauza distantei la care este Bistrita fata de celelalte orase au lipsit foarte multi la seniori" a declarat sensei Radu Sangeorzan la finalul competitiei care s-a incheiat in aceasta seara.

Concursul a fost organizat de Federatia Romana de Karate Kyokushin, in colaborare cu CS Karate Bistrita si Directia Judeteana de Sport Bistrita-Nasaud.

Un comentariu:

  1. Felicitari si viata lunga clubului, cred ca are 20 ani de activitate daca nu ma-nsel ...fost practicant in prima generatie OSU

    RăspundețiȘtergere