marți, 30 iunie 2009

Anca Walmen: "Rezultatele bistritenilor sunt promitatoare"

Presedintele Federatiei Romane de Karate Kyokushin, Anca Wallmen, a fost prezenta la Bistrita la Campionatul National care s-a desfasurat astazi. Aceasta a declarat, la final, ca a fost un concurs reusit, cu meciuri spectaculoase. "Suntem la a cincea editie a Campionatului National de Copii, organizat in Bistrita de catre CS Karate Bistrita, sub egida Federatiei Romane de Karate Kyokushin. In acest an s-a vazut o crestere a nivelului de la copii. Din pacate nu si la proba de OPEN, de Seniori dar s-a compensat foarte mult la copii, unde au fost meciuri frumoase, inclusiv la cei de sase ani" a declarat Anca Walmen.

Si de organizarea concursului a fost multumita Anca Walmen, dubla campioana europeana la karate."Organizare a fost foarte buna, desi la copii nu sunt prestabilite grupele de varsta si este mai greu de organizat. Clubul din Bistrita a reusit si in acest an sa faca fata situatiei, bineinteles, ajutat de Federatia Romana" a spus Walmen.

Cat despre rezultatele karatistilor bistriteni din ultima perioada, fost campioana spune ca sunt "foarte bune si promitatoare".

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu